Tävlingsplats - Bodens ridklubb

varit tävlingar här i boden hela helgen så gör en liten sak hära.

Framridningen är i det nya ridhuset som är ganska stort och ganska bra underlag. dock hade ju ridskolehästarna sovit i ridhuset undernatten (pga. allt regn och fulla boxar i stallet) så det var lite hö medmera där.
 
Framhoppningen var ute i lilla paddocken. Där var det lite dammigt vad jag såg.

Tävlingsbanan
är väldigt stor. finns bra utrymme om man har en storgalloperad häst :) banorna var bra byggda och lite kluriga. vi har en väldigt tråkig hinderpark men har ändå några läskiga hinder.

Läktare
finns en liten av trä. Inte bra! men det finns också andra ställen att sitta på.

Funktionärerna
Var jättebra, dom som hjälper till iallafall. Dom är också väldigt trevliga. Men det finns också folk som inte hjälper till. Jag och Amanda var de ända barnen som hjälpte till att bygga en LB-bana, men det satt folk på läktarn och latade sig.  blir faktiskt förbannad när man frågar om dom kan hjälpa till så kollar dom på mig och sedan börjar bra med andra. när man sedan frågar igen så gör dom ändå inget. Ni måste hjälpa till på hemmatävlingar om det ska funka!

Cafeterian
vi hade hyrt in Thai och kök som sålde mat där och det var populärt! Vi sålde också fikabröd och godis samt hamburgare. Så det fanns bra utbud. Man kunde också köpa korv.

Parkeringen
Är nära och bra!

Priserna
var riktigt bra! en kille fick en kingslandjacka när han nollade Avd. B i lc, inte illa! Man delade också ut schabrak, Presentkort, Godis, Rabattkuponger och foder samt rosetter och plaketter såklart. Så det var jättebra!

Övrigt/sammanfattning:
Jättebra tävling och allt flöt på. Det var 2 stycken företag som sålde där, AB nian och RWS. Superbra tycker jag! Det är nära till affärer om det är meeting (som nu) och man kunde sova över i Teorisal 2. folk hade också med sig husvagnar och sov.

Betyg: 4 av 5 


Postat av: Charlotta

Va? Sov dom i ridhuset? Hur stod dom? :o

2012-05-21 @ 20:38:40
URL: http://nhponny.blogg.se/
Postat av: sara

fin blogg

2012-05-21 @ 20:49:20
URL: http://thesaraaaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0